The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading Open Account Offer Bet365 Make a deposit of £10-£200 and then enter the 10-digit bonus code You can get a free bet right now when you open an account.

 dit is het weer bericht van 18-11-2018

Zonnige ZONdag!
Vandaag kunnen we genieten van een zonnige zondag. Vanaf morgen is er meer bewolking aanwezig en vanaf dinsdag is het overdag ook kouder. Vooral in de nacht naar woensdag bestaat er kans op een winterse bui.Vandaag is het prachtig weer met volop zon en blijft het droog. Eind van de middag raakt het in het noordoosten bewolkt. Na een koude nacht met lichte vorst loopt de temperatuur vanmiddag op naar ongeveer 7 graden. Door de matige en aan zee vrij krachtige oosten- tot noordoostenwind voelt het kouder aan.Vanavond en vannacht trekt de bewolking vanuit het noordoosten naar het zuidwesten. Uit de bewolking kan lokaal een spatje motregen vallen. Daar vooruit daalt de temperatuur nog naar rond het vriespunt, in het noordoosten wordt het niet kouder dan +4 graden. Uiteindelijk loopt ook de temperatuur ook in het zuiden enkele graden op. Er staat een matige en aan zee vrij krachtige noordoostenwind.Morgen is er veel bewolking met slechts een streepje zon en kan er lokaal een buitje voorkomen. In de middag wordt het ongeveer 6 graden en waait er een matige en aan zee (vrij) krachtige noordoostenwind. Door de wind voelt het opnieuw kouder aan.De dagen erna is het koud voor de tijd van het jaar. Dinsdag is er veel bewolking met vanaf de avond en in de nacht naar woensdag kans op een winterse bui. Vanaf woensdag is er geregeld zon en blijft het vrijwel overal droog. Dinsdag wordt de koudste dag met een temperatuur van 4 graden. Daarna loopt de temperatuur op naar 6 graden. In de nacht en vroege ochtend ligt de temperatuur eerst rond het vriespunt, later in de week komt het tot lichte vorst.

FB IMG 1542528975426
 
de weerspreuk van 18-11-2018
 
de weerspreuk voor jan de weerman is van jan auke van der heide als de zwaluw is vertrokken is het weer tijd voor wollen sokken
 
FB IMG 1542528649596